Brocacef B.V. neemt alle activiteiten over van Vetin-Aacofarma
Maarssen/Utrecht 1 mei 2018

Brocacef Veterinaire Diensten, onderdeel van Brocacef B.V., heeft vanaf vandaag alle activiteiten overgenomen van Vetin-Aacofarma (Vetin). Vetin richt zich op dierenartsen met verkoop en advies van disposables, medische instrumenten, medical equipment, praktijkinrichting en diervoeding. Door het samenvoegen van beide bedrijven verstevigt Brocacef haar positie in de veterinaire groothandelsmarkt en zet het bedrijf een cruciale stap in de ambitie om de best gewaardeerde en relevante partner te worden voor dierenartsen in Nederland.

Voor het persbericht: Lees hier verder

 

 


 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Brocacef Veterinaire Diensten was vrijdag 16 juni aanwezig op het VET Event 2017. Het was weer een geslaagd congres!

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Succesvolle Voorjaarsdagen voor Brocacef Veterinaire Diensten!
Maarssen 24 april 2017

Donderdag 20 en vrijdag 21 april stond Brocacef Veterinaire Diensten met een mooie professionele stand op de Veterinaire Voorjaarsdagen, georganiseerd voor dierenartsen en dierenarts assistenten. Het congres trok rond 1.000 bezoekers. Voor Brocacef was dit congres de gelegenheid om zich te positioneren binnen de veterinaire markt en verder te bouwen aan haar naamsbekendheid.

Tijdens het congres konden de bezoekers de toekomstvisie voor hun dierenartspraktijk met ons delen. De vraag die we aan alle bezoekers stelden was: “Hoe ziet uw dierenartspraktijk er over 5 jaar uit? En wat heeft u nodig om dit te realiseren?” We hebben veel interessante en creatieve ideeën ontvangen.

Uit alle ideeën wordt medio mei één toekomstbeeld door ons geselecteerd. Samen met de dierenartspraktijk gaan wij kijken of we het idee verder kunnen uitwerken en concretiseren. Daarnaast wordt de winnende dierenarts (praktijk) beloond met een exclusief diner aan huis voor het gehele team, bereid door een topkok!

We kunnen terugkijken op twee zeer geslaagde dagen. Onze stand werd zowel overdag als tijdens de netwerkborrel aan het einde van de dag goed bezocht.

EMPACK_E_horiz

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Brocacef Groep krijgt goedkeuring van ACM voor overname Mediq Apotheken Nederland
Maarssen/Utrecht 14 juni 2016

Brocacef Groep NV heeft van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) goedkeuring verkregen voor de overname van Mediq Apotheken Nederland BV. Hiermee zet Brocacef een cruciale stap in haar ambitie om de best gewaardeerde zorgpartner van Nederland te worden door persoonlijke, bereikbare en betaalbare farmaceutische zorg aan iedereen te kunnen bieden.

Voor het persbericht: Lees hier verder

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

uve16 logo

Brocacef Veterinaire Diensten op het UVE’16
Maarssen/Utrecht  6 juni 2016

Op vrijdag 3 juni jl. vond de tweede editie van het UVE’16 Utrecht Vet Event plaats, georganiseerd door Proveto, AST Farma en 100% NL in de Jaarbeurs te Utrecht.
Nationale en internationale sprekers presenteerde praktisch gerichte lezingen voor dierenartsen en assistenten. Tussen de lezingen door was er voor de bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met de bedrijven die zich als partner van het Utrecht Vet Event presenteerde.

Tijdens het Vet Event was er veel aandacht voor ons online bestelsysteem, de logistieke voordelen en de ondersteuning van de afdeling contact & support. Na de laatste lezing werden alle stands omgebouwd tot ‘foodcorners’, waar de standhouders het eten uitserveerde aan de bezoekers. Het avondprogramma werd vervolgd door een groots optreden van Roel van Velzen & band en afgesloten door een DJ. Kijk hier naar een filmpje van het UVE’16 – Utrecht Vet Event.

Brocacef Veterinaire Diensten kijkt terug op een geslaagde dag. We hopen u aankomend jaar wederom te mogen begroeten op het Utrecht Vet Event die gepland staat op 16 juni 2017.

 

 

HEEFT U VRAGEN

– –

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar wat Brocacef Veterinaire Diensten u nog meer te bieden heeft? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of mail naar info@brocacefveterinairediensten.nl